2017-10-02 09:09Nyheter

Roslagsbanans ledning förstärks inför 2021

null

Sören Lillerskog tillträder den nyinrättade tjänsten som Affärsområdeschef för Roslagsbanan när divisionen förstärker Roslagsbanans ledningsgrupp inför anbudsarbetet som startar 2018.

- Vi är nöjda med den utveckling som vi har sett på Roslagsbanan den senaste tiden och som har letts av Catarina Stensdotter Trapp tillsammans med medarbetarna. Den här förstärkningen av ledningen syftar till att möta de utmaningar vi ser framför oss den närmsta tiden, säger Haris Habul, direktör Division Tåg.
De utmaningarna handlar framför allt om Arrivas deltagande i fordonsleveransprojektet och det annalkande anbudsarbetet som kommer att starta under 2018 inför upphandlingen 2021.

- Detta, tillsammans med införandet av det nya verksamhetsledningssystemet och det ständigt pågående utvecklingsarbetet, gör att vi utökar ledningen för Roslagsbanan, avslutar Haris Habul.

Sören Lillerskog påbörjar sin nya tjänst den 5 oktober.


Om VR Sverige

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del i Arrivkoncernen som i sin tur ägs av Deutsche Bahn. DB grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Berlin. Man har verksamhet inom logistik- och transportsektorn och är 291 000 medarbetare i 130 länder.


Kontaktpersoner

Pressjour
Pressjour
Christer Ekelund
Kommunikationschef
Christer Ekelund