2020-09-29 13:01Nyheter

Nyheter i ledningsgruppen för Arriva Sverige

Tom GibelTom Gibel

Arriva Sverige AB har anställt Tom Gibel som ny Director Corporate Affairs efter Sara Tocklin, som lämnar Arriva för att börja på Svevia.

Tom Gibel har anställts som ny Director Corporate Affairs för Arriva Sverige AB. Han kommer närmast från DHL Freight där han har varit HR-ansvarig för Norden och Baltikum. Tom kommer att ansvara för Arrivas avdelningar för HR, kommunikation och säkerhet.

Tom har en magisterexamen i företags- och nationalekonomi från Auckland University of Technology, Nya Zeeland.

 

Tom tillträder sin nya tjänst 20 januari 2021.

 

För ytterligare information kontakta:
Christer Ekelund, kommunikationschef, +46 723 51 40 88, christer.ekelund@arriva.se


Om VR Sverige

Arriva är en av de största leverantörerna av persontransporter i Europa, med över 53 000 anställda och levererar 2 miljarder resor per år över 14 europeiska länder. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Vi är en del av Deutsche Bahn (DB), ett av världens ledande passagerare- och logistikföretag, och ansvarar för DB: s regionala persontransporter utanför Tyskland. Arriva har, förutom i Sverige, verksamhet i Tjeckien, Kroatien, Danmark, Ungern, Italien, Nederländerna, Polen, Portugal, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien och Storbritannien.


Kontaktpersoner

Christer Ekelund
Kommunikationschef
Christer Ekelund