2016-08-02 11:00Bloggpost

​Ta veterantåget till badet!

null

Söndagar i augusti kör Roslagsbanans Veterantågsförening gamla tåg på Roslagsbanan, njut av en tur med det vackra tåget från början av 1900-talet!

Varför inte åka veterantåget på badutflykten? I Österskär finns ett fint havsbad med härlig långgrund sandstrand bara 800 m från stationen. Här finns också möjlighet till klippbad för den som föredrar det. Vill man inte ta med matsäck finns både restaurang och café.

Så tar du dig till Österskärs havsbad: antingen med en vanlig avgång med Roslagsbanan eller med en avgång med veterantåget 7e, 14e, 21a eller 28e augusti, se bifogad tidtabell för veterantåget!


Om VR Sverige

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del i Arrivkoncernen som i sin tur ägs av Deutsche Bahn. DB grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Berlin. Man har verksamhet inom logistik- och transportsektorn och är 291 000 medarbetare i 130 länder.


Kontaktpersoner

Pressjour
Pressjour
Christer Ekelund
Kommunikationschef
Christer Ekelund