2015-07-20 08:05Bloggpost

Med buss 30 är After Beachen inte långt borta

null

Gillar du att ha mycket folk omkring dig ska du ta buss 30 från Halmstad ut till Tylösand strand i sommar.

Stranden räknas som flaggskeppet bland Halmstads stränder och är en del av en drygt fyra kilometer lång sandstrand med dyner. Soliga dagar är det trångt som vid Medelhavet nedanför Hotel Tylösand, och på eftermiddagarna i juli är pulsen hög på After Beachen.

Livräddarna bevakar cirka 10 kilometer strand från mitten av juni till mitten av augusti.

Tylösand är tips nummer 7 i serien där Arriva presenterar svenska smultronställen dit du kan åka kollektivt. Se relaterat material nedan för ytterligare tips.  

Foto lånat från www.golfhuvudstaden.se


Om VR Sverige

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del i Arrivkoncernen som i sin tur ägs av Deutsche Bahn. DB grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Berlin. Man har verksamhet inom logistik- och transportsektorn och är 291 000 medarbetare i 130 länder.


Kontaktpersoner

Pressjour
Pressjour
Christer Ekelund
Kommunikationschef
Christer Ekelund