2016-08-15 11:00Bloggpost

​Gå på gratisfest i Norrköping!

null

Vårt sista tips på smultronställen som inte kostar mer än en buss- eller tågbiljett är den årliga Augustifesten i Norrköping.

Du tar dig till Norrköping med Östgötapendeln och 17-21 augusti blir det bra musik, tivoli, marknad och fyrverkerier i staden. I Vasaparken blir det familjedag med aktiviteter och underhållning för barnfamiljerna och PRO i parken för den mognare publiken. Allt helt gratis!

Så tar du dig hit: med Östgötapendeln till Norrköping.


Om VR Sverige

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del i Arrivkoncernen som i sin tur ägs av Deutsche Bahn. DB grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Berlin. Man har verksamhet inom logistik- och transportsektorn och är 291 000 medarbetare i 130 länder.


Kontaktpersoner

Pressjour
Pressjour
Christer Ekelund
Kommunikationschef
Christer Ekelund