2016-07-12 10:59Bloggpost

​Bada i den blå lagunen!

null

Ett turkosklart vatten har gett det vattenfyllda stenbrottet på Ekerö det passande namnet den blå lagunen.

Ta buss 311 eller 312 från Brommaplan till busshållplatsen med det fantastiska namnet, Vibohär och följ skylten ”Husbygropen”. Efter ca 10-15 min promenad kommer du så till det vattenfyllda stenbrottet, den blå lagunen. 

Det kan vara ett kallare dopp än i Mälaren precis bredvid, men de vackra omgivningarna och det klara vattnet är väl värt det. Den blå lagunen är också populärt bland dykare.

Ta med egen matsäck, här finns nämligen ingen servering, och hjälp till att behålla de vackra omgivningarna rena genom att använda soptunnorna i området.

Så tar du dig hit: ta buss 311 eller buss 312 från Brommaplan. 


Om VR Sverige

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del i Arrivkoncernen som i sin tur ägs av Deutsche Bahn. DB grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Berlin. Man har verksamhet inom logistik- och transportsektorn och är 291 000 medarbetare i 130 länder.


Kontaktpersoner

Pressjour
Pressjour
Christer Ekelund
Kommunikationschef
Christer Ekelund