2017-02-08 08:00Bloggpost

Arrivas trygghetschef mötte medborgare i Tensta för att prata trygghetsfrågor i kollektivtrafiken

null

Tisdag i Tensta. Det är namnet på det öppna medborgarforum som Tensta stadsdelsförvaltning ordnar varje tisdag mellan klockan 17 och 19 i Tensta centrum. Igår var Arrivas trygghetschef Kenny Bungss där och pratade med folk om trygghetsfrågor i kollektivtrafiken.

- Jag fick in flera intressanta perspektiv på hur resenärer ser på trygghetsskapande åtgärder, säger han. Mycket bekräftar den bild vi redan har, men det blir också väldigt tydligt vilka frågor vi behöver fokusera på.

Du som bor i eller i närheten av Tensta har möjlighet att prata kollektivtrafik med Kenny vid fler tillfällen. I mitten av mars planerar han att återigen medverka på Tisdag i Tensta.


Om VR Sverige

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del i Arrivkoncernen som i sin tur ägs av Deutsche Bahn. DB grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Berlin. Man har verksamhet inom logistik- och transportsektorn och är 291 000 medarbetare i 130 länder.


Kontaktpersoner

Pressjour
Pressjour
Christer Ekelund
Kommunikationschef
Christer Ekelund